Inschrijven Stevensloop – 5 km, 10 km en halve marathon in Nijmegen

De inschrijving is gesloten. Hieronder vind je alle relevante informatie die je nodig had voordat je je inschreef.

Wat kost het en wat hoort erbij?

De verschillende afstanden kennen verschillende prijzen.

5 km 10,50
10 km 15,50
Halve Marathon     22,50

Bij je inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld (evt. met extra bestellingen) van je rekening af te schrijven.

Inschrijftermijn

De inschrijving loopt tot en met 6 maart. Daarna is er geen mogelijkheid meer om na in te schrijven. Ook op de dag zelf is er geen inschrijfmogelijkheid.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag voor de tijdregistratie)
  • een medaille voor iedereen aan de finish
  • actiefoto’s die je gratis kunt downloaden
  • water en dorstlesser onderweg
  • een flesje AA Drink aan de finish

Let op:

Iets wijzigen?
Ben je al ingeschreven, maar wil je een wijziging aanbrengen in je inschrijving, schrijf dan niet opnieuw in, maar stuur een e-mail met vermelding van je referentiecode naar maarten.krol@stevensloop.nl.

Controle inschrijving
Mocht je niet meer weten of je je al hebt ingeschreven of mocht je willen nakijken of je inschrijving in de database terecht is gekomen, dan kun je hier in de online database zoeken. Bij de controle zie je alleen de bij de eerste inschrijving opgegeven gegevens. De eventueel later via e-mail doorgegeven wijzigingen, zijn hierin niet verwerkt.

T-shirt

Speciaal voor de Stevensloop komt er een speciaal Saucony shirt. Dit shirt is gemaakt van functioneel materiaal en kost €19,95 als je het bij je inschrijving bestelt.

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van €1,50. Klik hier voor meer informatie over de medailles.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig e-ticket (€16,50) van en naar alle stations in Nederland. We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een ticket bestellen.

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van €5,-. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleringsvoorwaarden

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@stevensloop.nl.  Vermeld hierbij je referentiecode.

  • Tot uiterlijk 21 januari: er vindt volledige restitutie plaats.
  • Van 22 januari tot en met 18 februari: de kosten van het startnummer worden niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartje(s), eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht.