Stichting Zevenheuvelenloop

Wind en kou, maar blije gezichten

De editie van 2018 was een gedenkwaardige. Wind en kou zorgden voor heroïsche taferelen, maar aan de finish waren er toch vooral blije gezichten bij de vele duizenden lopers die de finish hadden gehaald. 

Vijf kilometer

Tom Disveld was de eerste winnaar van de dag. Op de vijf kilometer finishte hij na 16.01 min waarmee hij de atleten van 't Haasje, Kamiel Jakobs en Ties van den Hurk achter zich liet. Bij de vrouwen was Manjorie Janssen razendsnel. De juniore van AV Cifla finishte in 17.36 min en liet daarmee clubgenote Yasmine Abbes ruim een minuut achter zich. De derde plek was voor Marleen Meij (AV Triathlon).

Jesper van der Wielen wint thuiswedstrijd

Op de tien kilometer was Jesper van der Wielen superieur. Na zijn winst in de eerste Stevensloop (2015) passeerde hij in zijn eentje de finish met Joeri Wolf en Frank Futselaar op ruime afstand.

Bij de vrouwen was het Julia van Velthoven die het sterkst tegenstand bood aan de wind. Met een tijd van 35.54 liet zij Irene van Lieshout en Miranda Boonstra, die haar debuut maakte in de Stevensloop, ruim achter zich.

Halve marathon: winst voor Wesley Mols in eerste halve marathon

Wesley Mols die voor het eerst een halve marathon liep, wist zijn debuut meteen te bekronen met winst. Onder zware omstandigheden liep hij een tijd van 1.12.19. De winnaar van de eerste halve marathon Stevensloop, Zac Freudenberg werd tweede vóór Thijs Feuth.

Marije Peters van Team Zevenheuvelen won de wedstrijd bij de vrouwen vóór Lia Wijnberger en Lucie van Genugten.

 

Volg ons op:

  

 

Andere evenementen:

Marikenloop

NN Zevenheuvelenloop