Stichting Zevenheuvelenloop

Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten. Hieronder kun je de informatie over de inschrijving nog eens lezen.

Wat kost het en wat hoort erbij?

De verschillende afstanden kennen verschillende prijzen.

Afstand    
5 km 9,75  
10 km 14,75  
Halve Marathon     21,75  

Bij je inschrijving geef je een eenmalige machtiging om het inschrijfgeld (evt. met extra bestellingen) van je rekening af te schrijven.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • een startnummer met je eigen naam (incl MYLAPS BibTag voor de tijdregistratie)
  • een medaille voor iedereen aan de finish
  • actiefoto's die je gratis kunt downloaden
  • water en dorstlesser onderweg
  • een flesje AA Drink aan de finish
  • een SMS van je finishtijd

T-shirt

Speciaal voor de Stevensloop komt er een speciaal Saucony shirt. Dit shirt is gemaakt van functioneel materiaal en kost €19,95 als je het bij je inschrijving bestelt.

 

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van €1,50. Klik hier voor een vergroting.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig treinkaartje (€16,00) van en naar alle stations in Nederland. We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. Voor niet-deelnemers zijn de kaartjes 1 euro duurder. 

 

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van €5,-. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleringsvoorwaarden

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@stevensloop.nl.  Vermeld hierbij je referentiecode.

  • Tot uiterlijk 22 januari: als je uiterlijk 22 januari je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats.
  • Van 23 januari tot en met 19 februari: Bij annulering tussen 23 januari en 19 februari worden de kosten van het startnummer niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartje(s), eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt €2,00 administratiekosten in rekening gebracht.

 

Volg ons op:

  

 

Andere evenementen:

Marikenloop

NN Zevenheuvelenloop