Stichting Zevenheuvelenloop

Parcoursen Stevensloop 

De Stevensloop kent drie afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer en een halve marathon (21,1 km). De startstreep ligt nabij het Kronenburgerpark en de finish ligt op de Grote Markt in Nijmegen.

Parcoursen 2018: nieuw parcours 5 km

De parcoursen voor de 10 km en de halve marathon zijn ongewijzigd ten opzichte van 2017. Over de Oversteek de stad uit, via het nieuwe stadseiland Veur Lent naar de Waalbrug (10 km) of naar de Spiegelwaal (halve marathon). Via de Bemmelsedijk voert het parcours de lopers op de langste afstand richting Park Lingezegen. Een prachtig stuk tijdens de halve marathon. De deelnemers aan zowel de 10 kilometer als de halve marathon lopen via de Waalbrug en het Hunerpark de stad weer in om te finishen op de Grote Markt. 

5 kilometer

Het parcours voor de 5 kilometer leidt de lopers komende editie over de Snelbinder naar Lent en via de Waalbrug terug naar Nijmegen.

5 kilometer

Klik hier voor de link naar het parcours op afstandmeten.nl.

 

10 kilometer

Klik hier voor de link naar het parcours op afstandmeten.nl.

Halve marathon

Klik hier voor de link naar het parcours op afstandmeten.nl.

Hoogteprofielen

Natuurlijk wil je je goed voorbereiden en ben je benieuwd naar de hoogteverschillen in het parcours. Hieronder kun je de hoogteprofielen van alle drie de afstanden bekijken. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

5 km

 

10 km

Halve marathon

 

 

 

Volg ons op:

  

 

Andere evenementen:

Marikenloop

NN Zevenheuvelenloop