ABC Stevens Stadscross

In dit A-B-C vind je informatie op trefwoorden, alfabetisch gerangschikt.

Aanvang

De Stevens Stadscross start op zaterdagavond 16 maart om 21:00 uur.

Afstand

De afstand van de Stevens Stadscross is ongeveer 7 kilometer.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.

 

App

Vergeet niet de speciale Stevensloop app te downloaden is in de app stores.

 

Contactgegevens

Klik hier voor de contactgegevens.

Deelnemersinformatie

In de app vind je te zijner tijd alle praktsiche informatie over de Stevens Stadscross.

Duurzaamheid

De Stevens Stadscross zal zoveel mogelijk op duurzame wijze georganiseerd worden.  Lees meer op de pagina duurzaamheid.

 

Eigen Vervoerstoeslag

Iedereen die niet met de trein komt, niet in de regio Nijmegen woont en op 16 maart niet in het bezit is van een NS- of OV-jaarkaart, betaalt een eigen vervoerstoeslag van €5,-. Deze toeslag is bedoeld om het reizen per openbaar vervoer te stimuleren. Dit is niet alleen een belangrijk argument uit milieu-oogpunt, maar het voorkomt ook dat het centrum van Nijmegen verstopt raakt met auto’s. De opbrengst van de eigen-vervoerstoeslag investeert Stichting Zevenheuvelenloop in duurzame projecten. Klik hier voor meer informatie.

Finish

De finish vindt plaats op de Grote Markt, in het centrum van Nijmegen.

Foto - gratis actiefoto

Tijdens de Stevens Stadscross worden alle deelnemers gefotografeerd. Je kunt je eigen actiefoto na afloop gratis downloaden.

Garderobe

Je kunt overtollige sportkleding in bewaring geven bij de garderobe-tenten vlakbij de startvakken. Neem daarvoor een plastic zak of een klein sporttasje mee. Direct na de wedstrijd kun je de spullen weer ophalen op vertoon van de sticker op je startnummer.

Goede doel

Net als de Stevensloop heeft Stevens Stadscross zich verbonden aan de Stevenskerk. Hierover meer informatie op de pagina goede doel.

Inschrijven

Je kunt je alleen via deze site inschrijven voor de Stevensstadscross.

Limiet

Voor de Stevens Stadscross geldt een deelnamelimiet van 1555 deelnemers.

Mailpost

Als je je hebt ingeschreven (met een geldig e-mailadres), krijg je van ons geregeld mailpost (digitale nieuwsbrief) met daarin informatie over de Stevens Stadscross en aanverwante zaken.

Medaille

Aan de finish ligt er een medaille voor je klaar. Als je geen prijs stelt op een medaille, kun je dit aangeven bij je inschrijving en krijg je een korting van € 1,50.

Medische hulpverlening

Bij een sportevenement is er wel eens sprake van blessures, ongelukken of groter medisch ongemak. De Stichting Zevenheuvelenloop heeft een uitgebreid netwerk van medische dienstverlening. De vele EHBO’ ers van het Rode Kruis Nijmegen zorgen ervoor dat de medische zorg zo optimaal mogelijk verloopt. Daarom zullen er ook AED’s beschikbaar zijn.

Overnachten

Maak je er een compleet weekendje Nijmegen van? Kijk dan eens op www.regioarnhemnijmegen.nl/hotel voor de mogelijkheden.

Parcours

De Stevens Stadscross kent een uitdagend, ongeveer zes kilometer lang parcours waarbij je de gekste plekjes in Nijmegen ziet. Het is een zware loop, maar de voldoening na afloop is groot!

Reglement

Alle deelnemers verklaren zich akkoord met het reglement.

Start en starttijd

De  start van de Stevens Stadscross is op zaterdag 16 maart om 21:00 uur.

 

Tijdregistratie

De tijdregistratie gebeurt door middel van de MYLAPS Bibtag. Een tijdwaarnemingsysteem dat in het startnummer verwerkt wordt. Dit geldt voor alle afstanden (dus ook de Stevens Stadscross). Er wordt geen klassement opgemaakt.

Toiletten

Bij de kleedaccommodaties en in het start-finishgebied staat op vele plekken een groot aantal toiletten. In de buurt van de drankposten staan enkele toiletten.

T-shirt

Je kunt je shirt afhalen tegen inlevering van je bon die aan je startnummer zit.