Stichting Zevenheuvelenloop

KION Kinderloop

Natuurlijk kent de Stevensloop ook in 2018 ook weer een kinderloop. Kinderen van groep 3 t/m groep 8 van de basisschool kunnen zich hiervoor inschrijven. De kinderen lopen in jaargroepen, waarbij de jongens en de meisjes apart worden geklasseerd. De starts zijn tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Precieze starttijden per groep worden nog bekend gemaakt.

Plein 1944

De start en finish zijn op Plein 1944. Vanaf Plein 1944 lopen de kinderen in de richting van de Broerstraat, dan linksaf naar de Grote Markt en na de HEMA gaat het weer naar beneden door de Augustijnenstraat terug naar Plein 1944. Op het start- en finishplein zorgt KION voor leuke randactiviteiten met springkussens en Kik, de mascotte van KION, zal de jonge lopers aanmoedigen. Onveranderd blijven de gezamenlijke warming-up, de medaille die alle kinderen aan de finish krijgen en prijzen voor de snelste drie jongens en meisjes van iedere categorie.

Afstanden

Groep 3 & 4 lopen één ronde (=500m). De oudere kinderen lopen twee rondes (=1000m).

Inschrijven van 2 februari tot en met dinsdag 13 maart

Inschrijven voor de KION Kinderloop kan via de aanmeldknop onderaan deze pagina (vanaf 2 februari). Inschrijven kost €2,-. Het startnummer moet je op zondag 18 maart ophalen op Plein 1944. Je krijgt altijd een e-mailbevestiging van je inschrijving. Op 14 maart krijg je (via de mail) te horen hoe laat jouw groep start.

Schrijf je nu in

 

Volg ons op: