Laatste informatie

Startlocatie anders dan in voorgaande jaren

De startlocatie is NIET meer in het Kronenburgerpark zoals afgelopen jaren. De Stevens Stadscross start vanuit de Augustijnenstraat en de Stevensloop vanuit de Lange Hezelstraat (ter hoogte van de Ganzenheuvel). Op de plattegronden hieronder kun je zien hoe het start en finishgebied eruit ziet.

Programma

12.00 uur: start 5 km

12.30 uur: start 10 km

13.30 uur: start halve marathon

Plattegrond start- en finishgebied

 

Gratis met de bus

Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen* reizen gratis met de lijnbus naar Nijmegen (er rijden dus geen speciale bussen!!!). Op vertoon van je startnummer reis je met Breng naar Nijmegen en terug. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 15 maart een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de plaats waar je in de bus stapt en de dag waarop je loopt. Supporters kunnen voor € 3,- naar Nijmegen en terug reizen. Daarvoor hebben zij een speciaal buskaartje nodig dat alleen digitaal verkrijgbaar is op www.ervaarhetov.nl.
* De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren–Doesburg – Tolkamer – Millingen a/d Rijn – Milsbeek– Grave – Druten – Wageningen.
Kijk voor vertrektijden van de bus op www.9292.nl; schakel bij “extra reisopties” het vinkje trein uit, anders krijg je misschien een reisadvies met de trein en daar is deze actie niet geldig.