Overdragen startnummer

Heb je een startnummer en kun je toch niet meedoen? Of wil je meedoen en heb je je niet ingeschreven? Dan kun je een startnummer overdragen of overnemen. Overdracht van startnummer is mogelijk van 6 maart tot en met zaterdag 16 maart, 16.00 uur. Overdracht van startnummer is gratis. Bij de overdracht kunnen geen nieuwe bestellingen gedaan worden van treinkaartje en/of T-shirt.

Niet overdragen van Stevensloop naar Stadscross of vice versa

Je kunt je een startnummer van de Stevensloop niet overdragen naar een nummer voor de stadscross of andersom.

Niet annuleren
Als je besluit je nummer over te dragen, annuleer dan absoluut niet, maar wacht tot je je startnummer ontvangen hebt en regel de overdracht via deze website.

Geen nieuw startnummer
Er wordt GEEN nieuw startnummer uitgegeven bij overdracht!!!! Het originele startnummer moet van de oude deelnemer naar de nieuwe deelnemer. Dit in verband met de tag/chip voor de tijdregistratie die achterop het startnummer zit.

Sticker met eigen naam
Je kunt, tot en met donderdag 14 maart (23.59 uur) een sticker met je eigen naam bestellen. Die sticker kun je dan op het doorgegeven startnummer over de originele naam plakken.

Wanneer je een eigen naam-sticker bestelt, kun je ook een eigen tijd opgeven. Op de naamsticker zal dan de bijbehorende startvakkleur komen te staan. Een eigen naamsticker kost € 2,00.

Voor de overdracht heb je het startnummer en de geboortedatum van de originele inschrijver nodig. Daarna kun je de gegevens van de nieuwe loper/loopster opgeven. Het is het handigst om de overdracht door de nieuwe deelnemer te laten registreren omdat van hem/haar de meeste gegevens nodig zijn. Het startnummer dat de oorspronkelijke deelnemer ontvangen heeft, moet naar de nieuwe deelnemer, zodat die ermee kan lopen.

Vraag en aanbod
Als je met iemand in contact wil komen die een startnummer aanbiedt of iemand die een startnummer vraagt, kijk dan eens op onze facebookpagina, op startbewijshulp.nl of op marktplaats.

Overdragen startnummer